درباره فیلم زینب اثر استاد علیرضا توانا

برخی آثار مکتوبِ علیرضا توانا: قصه مرگ ماهان، باگلوله آزادم کن، چاه، خاکستری، مسایا، به نام هیچ.

درباره فیلم زینب اثر استاد علیرضا توانا

برخی آثار مکتوبِ علیرضا توانا: قصه مرگ ماهان، باگلوله آزادم کن، چاه، خاکستری، مسایا، به نام هیچ.

کتابی مستقل در دفاع از روش و منش عرفانی، به صورت مستدل و مستند

کتابِ "سلوک ما " در واقع، دفاعی مستدل و مستند از  عرفان و از روش و منش عرفانی است. با وجود اینکه از قرن ها پیش، کتاب های متعددی به صورت مستقل در رد عرفان نگاشته شده بود اما تاکنون کتابی مستقل و گسترده در دفاع از عرفان و نگرش عرفانی و در پاسخ‌ِ مستند و علمی به نقدها تالیف نشده بود. نویسنده، علی شالچیان ناظر (پژوهشگر معارف اسلامی و همچنین پژوهشگر مطالعات عرفانی) در این کتاب به منظور دفاع از عرفان و روش و منش عرفانی از آیات و روایات و از دلایل قابل قبول برای مخالفان عرفان، استدلال های فراوانی را ارائه کرده است. در نگارش این اثر از حدود 350 منبع استفاده شده است. نویسنده بحث ها را در قالب گفتگو میان دو شخصیتِ فرضی (عماد الدین و رادمنش) که یکی مخالف روش عرفانی و دیگری موافق روش عرفانی است پیش می‌برد و در پاورقی به منابع هر استدلال اشاره شده است. درلابلای مباحث نویسنده با استدلال های فراوان،پرده از حقایق فراوانی برمی دارد که پیش از این مورد توجه قرار نگرفته بود. نویسنده در پیشگفتار کتاب اشاره کرده است که در جوانی از مخالفان سرسخت عرفان بوده است و سپس با کنار گذاشتن تعصبات و بادقت نظر و سلوک، دریافته است که مخالفانِ عرفان بر اساس تعصب و  با پیش فرض و پیش داوری به مخالفت با روش و منش عرفانی پرداخته اند.


برای اطلاع بیشتر در مورد کتاب و ناشر :  http://www.soloukema.blogsky.com/


نظرات 3 + ارسال نظر
آشنا پنج‌شنبه 16 خرداد 1398 ساعت 16:17

استاد عزیز واقعا دست مریزاد ، کتابی بینظیر که میشود مبانی عرفانی ناب را در آن یافت . کاری ارزشمند و کاملا نو . پاینده و برقرار باشید .

احسان سه‌شنبه 14 خرداد 1398 ساعت 14:47

استاد عزیز
کتابتان بسیار تاثیر گذار است .
به نظر من اگر کسی تعصب را کنار بگذارد واقعا با خواندن این کتاب متحول می شود .

آوا سه‌شنبه 14 خرداد 1398 ساعت 14:43

جناب آقای شالچیان سلام
کتابتان فوق العاده بود و از این جهت که رادمنش به زبان عمادالدین و با استناد به منابع و دلایلی که شخص او به آنها باور و ایمان داشت ، از عرفان دفاع می کرد واقعا بی نظیر بود .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد